loading...
اس ام اس
آخرین ارسال های انجمن
امیر بازدید : 276 شنبه 10 اسفند 1392 نظرات (0)

زندگینامه نفیسه روشن + عکس های نفیسه روشن

Nafiseh Roshan نفیسه روشن

نفیسه روشن ( به انگلیسی Nafiseh Roshan : متولد ۱۳ اردیبهشت ۱۳۶۱ در تهران ) بازیگرسینما و تلویزیون ایران است. او در محله باغ صبا تهران به دنیا آمده و دارای مدرک کارشناسیحقوق دانشگاه آزاد اسلامی است.


همه نزدیکان و آشنایان و دوستان من می‌دانند که من خیلی بازیگوشم. جالب است که این میزان شیطنت من، یک‌هزارم شیطنت‌هایم در کودکی است. من واقعا از دیوار راست بالا می‌رفتم و خیلی‌ها می‌گفتند اصلا به اندازه من، بازیگوش ندیده‌اند. میزان شیطنت و پرانرژی بودن من، به‌قدری بود که همه به من می‌گفتند «تو عین پسرها هستی.» راست هم می‌گفتند. تمام شیطنت‌هایم هم عین شیطنت‌های پسرانه بود. شاید باورتان نشود، اما حتی اسباب‌بازی‌های من هم پسرانه بود! من در کودکی، یک ویژگی دیگر هم داشتم و آن هم حیوان‌آزاری بود! زیاد سر به سر حیوان‌ها می‌گذاشتم؛ مثلا با تیروکمان، گنجشک شکار می‌کردم. همیشه مادرم برای من جوجه می‌خرید و من هم دور گردن‌شان، نخ می‌بستم و آن‌ها را به گردش می‌بردم! عاشق قیچی کردن سبیل گربه بودم؛ چون یک بار، یکی از جوجه‌هایم را یک گربه خورده بود.

Nafiseh Roshan نفیسه روشن

 سینمایی ، تلویزیونی ، تئاتر و شبکه خانگی

سینمایی

نام فیلم نقش کارگردان اکران
چک نسترن کاظم راست‌گفتار ۱۳۹۰
انسان‌ها   محسن توکلی ۱۳۸۹
مادر زن سلام   خسرو ملکان ۱۳۸۵
شاخه گلی برای عروس   قدرت‌الله صلح‌میرزایی ۱۳۸۳

مجموعه تلویزیونی

نام مجموعه کارگردان نمایش
زمانی برای عاشقی محمدحسین لطیفی محرم ۱۳۹۲
پنج کیلومتر تا بهشت علیرضا افخمی رمضان ۱۳۹۰
دارا و ندار مسعود ده نمکی نوروز ۱۳۸۹
ساختمان ۸۵ مهدی فخیم زاده زمستان ۱۳۸۹
ماه عسل شاهد احمدلو نوروز ۱۳۸۸
مثل هیچ‌کس عبدالحسن برزیده تابستان ۱۳۸۷
اغما سیروس مقدم رمضان ۱۳۸۶
سال‌های برف و بنفشه سعید سلطانی پائیز ۱۳۸۵
کلانتر محسن شاه محمدی آذر ۱۳۸۴
باران بهاری مسعود رشیدی تابستان ۱۳۸۴
خوش‌رکاب علی شاه حاتمی نوروز ۱۳۸۴
روزگار قریب کیانوش عیاری پائیز ۱۳۸۳
روزهای بیاد ماندنی همایون شهنواز پائیز ۱۳۸۲
تب سرد شهاب کیانفر تابستان ۱۳۸۲
کمکم کن قاسم جعفری پاییز ۱۳۸۱
مردان کوچک    

فیلم تلویزیونی

نام تله فیلم کارگردان نمایش
یازده و هفت دقیقه رضا حسنی ۱۳۸۸
سرگرد کاظم معصومی فروردین ۱۳۸۷
پیوند سعید عالم زاده اردیبهشت ۱۳۸۷
کابوس سیروس مقدم ۱۳۸۷
این پرونده مختومه نیست مهرداد خوشبخت اردیبهشت ۱۳۸۶
چند متر آن طرف تر فریدون فرهودی دی ۱۳۸۶
ماموریت بهار حسن لفافیان بهمن ۱۳۸۶
مسافر (مجموعه تلویزیونی) محمد دستگردی اردیبهشت ۱۳۸۴
آوای زمین مهرداد خوشبخت تیر ۱۳۸۴

 

تئاتر

  • بسوی سعادت - سال دوم دبیرستان

شبکه خانگی

نام مجموعه کارگردان نمایش
تهران دربست سپهر محمدی ۱۳۹۲
کات کلانتری علی میری رامشه ۱۳۹۰
اقای زرنگ اکبر صادقی ۱۳۸۹
الم شنگه حسن قناعت ۱۳۸۹
نفر دهم محمدجواد کاسه ساز ۱۳۸۸
ول کن دستمو مجتبی چراغعلی ۱۳۸۸

Nafiseh Roshan نفیسه روشن

Nafiseh Roshan نفیسه روشن

 

Nafiseh Roshan نفیسه روشن

 

Nafiseh Roshan نفیسه روشن

 

 

Nafiseh Roshan نفیسه روشن

t

تون کد ۱ و در غیر اینصورت کد ۲ درج کنید.

ستون ۲۵: برای افرادی از اعضای خانوار که در ستون ۲۴ کد ۱ دارند مبلغ کل وام دریافتی آنها از موسسات بانکی، اعتباری، قرض الحسنه و غیره را به میلیون ریال در این ستون درج کنید.

ستون ۲۶: مبلغ اقساط ماهانه / دوره ای تسهیلات دریافتی مندرج در ستون ۲۵ را در این ستون به هزار ریال درج کنید. توجه شود که اگر دوره باز پرداخت وام دریافتی بیشتر از یک ماه است، مبلغ  باز پرداخت وام را به ماه محاسبه و در این ستون درج کنید.

سئوالات ۲۷ و ۲۸: اطلاعات خانوار

- نحوه تصرف محل مسکونی فعلی خانوار خود را با توجه به گزینه های موجود مشخص و در داخل مربع مربوط علامت × درج کنید. توجه داشته باشید اگر خانوار محل سکونت خود را در مقابل کار یک یا چند نفر عضو خانوار تصرف کرده، حتی اگر مبلغی هم به طور ماهانه می پردازد نحوه تصرف محل سکونت در برابر خدمت قلمداد می شود.

در صورتیکه محل سکونت فعلی خانوار اجاره ای یا رهنی است، ضمن درج مساحت زیربنا به متر مربع، مبلغ اجاره ماهانه را به هزار ریال در محل مربوط بنویسد. چنانچه محل سکونت اجاره ای – رهنی است مبلغ رهن را بر اساس عرف محل محاسبه و به مبلغ اجاره اضافه کنید.

- چنانچه سرپرست یا خانوار شما تحت پوشش یکی از نهادهای حمایتی (کمیته امداد امام خمینی (ره)، سازمان بهزیستی، موسسات خیریه و …) است در داخل مربع” بلی” و همچنین در داخل مربع مقابل نام نهاد مربوط علامت × درج کنید در غیر این صورت در داخل مربع ” نه” علامت ضربدر درج نمایید.

در پایان  پس از تکمیل فرم، سرپرست خانوار با درج تاریخ و اثر انگشت در محل پیش بینی شده صحت مندرجات فرم را تایید می نماید. پس از آن برای تائید فرم اطلاعات خانوار به نزدیکترین مسجد محل مراجعه نمایند.

مسئولان مربوط پس از درج نام و نام خانوادگی خود و تاریخ، محل مورد نظر را امضاء و مهر می نمایند. پس از پایان کار و مراجعه به ایستگاه های طرح و انجام امور مربوط، کدرهگیری زیر پرسشنامه خود را از متصدی مربوط اخذ نمایند تا در صورت نیاز از طریق آن بتوانند وضعیت خانوار خود را پیگیری نمایید.

ماجرای خوشه‌بندی‌ها

همان زمان پس از پایان جمع آوری اطلاعات اقتصادی خانوار رسما اعلام شد ۶۵ میلیون و ۱۰۷ هزار و۷۹۶ نفر در طرح اولیه جمع آوری اطلاعات اقتصادی خانوار ثبت نام کردند که ۴۱ میلیون نفر از این تعداد ، شهری و ۱۹ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر روستایی هستند.

گزارش مرکز آمار ایران هم درباره نتایج راستی آزمایی فرم اطلاعات اقتصادی خانوار نشان می‌داد: سازمان ثبت احوال ۹۹٫۶ درصد این اطلاعات را تائید کرده است.

در ادامه مسئولان دولتی براساس پنج معیارغیردرآمدی “خودرو، مسکن، تحصیلات، تعداد افراد شاغلین خانوار و میزان وام اخذ شده از نظام بانکی” به خوشه‌بندی (یک، دو و سه) روی آوردند و این کار هم داستان‌ها داشت و سرانجام موجب انتقادات گسترده مردم شد و سپس رئیس جمهور وقت گفتگو کرد و از برخورداری ۱۰۰ درصد مردم از یارانه‌های مرتبط با هدفمند شدن یارانه‌ها خبر داد و گفت: در دو گام همه مردم تحت پوشش قرار خواهند گرفت.

فرم دوم یارانه‌ای و ویژگی‌ها

ابتدای سال ۸۹ بود که دولت با محوریت مرکز آمار ایران اعلام کرد: جاماندگان از دریافت یارانه نقدی می توانند با پر کردن فرمی به صورت الکترونیکی (اینترنتی)، به جمع مشمولان دریافت یارانه نقدی اضافه شوند؛ بدین ترنیب فرم دوم یارانه‌ای آمد و دو بند جدید در آن وجود داشت که در یک بند آن آمده بود:” توجه، براساس ماده ۱۰ قانون هدفمندی کردن یارانه‌ها، دریافت یارانه منوط به ارائه اطلاعات صحیح است. در صورت احراز عدم صحت اطلاعات ارائه شده، دولت مکلف است ضمن جلوگیری از ادامه پرداخت، درخصوص استرداد وجوه پرداختی اقدامات قانونی لازم را به عمل آورد.”

در بند دیگر فرم دوم یارانه‌ای تصریح شده بود: “اینجانب (سرپرست خانوار) با اطلاع از ماده ۱۰ قانون هدفمندکردن یارانه‌ها، صحت مندرجات این فرم را تایید کرده و چنانچه اطلاعات خلاف واقعیت در پرسشنامه درج شده باشد، مسئولیت عواقب آن را می‌پذیرم.”

فرم جدید دریافت یارانه نقدی

فرم دوم یارانه‌ای در اردیبهشت ۸۹

در ادامه پس از این کار، سید شمس الدین حسینی وزیر امور اقتصادی و دارایی وفت آمد و گفت: اکنون در مرحله ای از اجرای قانون هدفمند کردن یارانه ها قرار داریم که به تدریج افراد استان‌های مختلف باید با اعلام شماره حساب به سامانه رفاهی، متقاضی دریافت یارانه نقدی شوند.

وی سپس افزود: “از تمامی هم میهنان گرامی که وضع درآمدی خوبی دارند، درخواست می کنم برای کمک به اجرای بهتر این قانون که در واقع کمک به روند توسعه ملی کشور است، با انصراف از دریافت نقدی یارانه به اجرای این طرح بزرگ ملی یاری رسانند. با خودانصرافی و در واقع از خود گذشتگی افراد متمکن، دست دولت برای حمایت مؤثرتر از اقشار ضعیف و متوسط بازخواهد شد و این بزرگترین راه کمک به اجرای این قانون است. من هم فرم اطلاعات اقتصادی خانوار را پر کردم ولی هم اکنون از دریافت نقدی یارانه انصراف می‌دهم.”

اما در عمل این درخواست‌ها به جایی نرسید تا اینکه حتی تعداد یارانه‌بگیران از کل جمعیت ایران بیشتر شد. از آن زمان تاکنون، سی و شش مرحله یارانه نقدی به ایرانیان پرداخت شده است. به عبارت دیگر، تاکنون یارانه دریافتی هر ایرانی حدود یک میلیون و ۷۵۰ هزار تومان و کل مبلغ پرداختی به تمام مشمولان بیش از ۱۲۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان شده است.

حال با گذشت ۳ سال و ۱۰ ماه از اظهارات یارانه‌ای دولتمران قبلی، این روزها مقامات اقتصادی دولت یازدهم هم از همان ادبیات‌ها ( درخواست انصراف یا جریمه مشمولانی که اطلاعات نادرست بدهند، یا شناسایی طبقه نیازمند براساس درآمد، دارایی‌ها شامل داشتن و یا نداشتن منزل مسکونی و خودرو و محل سکونت) استفاده می‌کنند که در نهایت منجر به این شد اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور بیاید و بگوید:”در بهمن امسال ما به ۷۷ میلیون و ۳۷۴ هزار نفر یارانه پرداخت کردیم که این مقدار از جمعیت کل کشور که برمبنای آمار حدود ۷۷ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر می‌شود،‌ بیشتر است.”

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2721
  • کل نظرات : 473
  • افراد آنلاین : 11
  • تعداد اعضا : 2762
  • آی پی امروز : 147
  • آی پی دیروز : 207
  • بازدید امروز : 843
  • باردید دیروز : 692
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 6,014
  • بازدید ماه : 19,578
  • بازدید سال : 179,902
  • بازدید کلی : 11,891,797
  • test